Otevřený svět snowboardingu v Shredders vyjde velmi brzy.

Vydáno

Snowboardová hra Shredders se pravděpodobně objeví v únoru nebo březnu, podle uniklého data vydání a tajemného tweetu. Obchod Microsoftu ve Spojeném království uvádí Shredders pro datum vydání 17. března 2022. Zdá se to docela důvěryhodné, vzhledem k tomu, že Shredders debutovaly na výstavě Microsoft E3 a dostanou se do Xbox Game Pass při spuštění. 8. ledna Twitter účet Shredders uvedl, že hru nebudete hrát „alespoň měsíc nebo tak nějak“.

Hra s otevřeným světem, Shredders se snaží dát všechny hráče dohromady v jednom velkém světě. Něco jako Microsoft Flight Sim ze snowboardových her, myslím. Je to jeden z těch ručně dělaných zážitků, jak tomu rozumím, s divočinou, snowparky, městskými a sjezdovými zážitky, na kterých se dá jezdit.

Dokonce se zdá, že to má zápletku: „Ve Shredders vtrhnete na snowboardovou událost roku, abyste předvedli jeden z nejbláznivějších triků, jaké si lze představit, a to vše v naději, že získáte divokou kartu v exkluzivní pozvánce. „Přijmi tuto výzvu, ovládni umění parkového ježdění, backcountry, railů a masivních kickerů a získej své místo ve světě snowboardingu,“ uvádí oficiální popis.

Shredders vyvíjí a vydává FoamPunch, společný belgický a švédský tým.

Shredders najdete na jeho oficiálních stránkách a na Steamu.

Autor
Kategorie Plánované vydání her