Respawn Entertainment v současné době vyvíjí několik IP Star Wars, včetně další hry Jedi: Fallen Order

Vydáno

Vývojáři stojící za franšízou Titanfall, Apex Legends a Star Wars Jedi: Fallen Order se snaží znovu expandovat do daleké galaxie.
EA a Lucasfilm Games dnes ráno zveřejnily tiskovou zprávu, která oznámila nadcházející IP Star Wars společnosti Respawn Entertainment. Pracuje se na několika titulech, včetně další kapitoly ve vesmíru Jedi: Fallen Order, FPS s Peterem Hirschmannem (výkonný producent původních Battlefronts) a strategické hry prostřednictvím vydavatelské spolupráce s Bit Reactor.

Tisková zpráva:

„Herní ředitel Stig Asmussen a jeho tým ve studiu již pracují na další hře z akční adventury Star Wars Jedi série a připojily se k nim dva nové týmy, které pracují na poskytnutí dalších jedinečných herních zážitků Star Wars napříč různými žánry. Vedoucím vývoje zcela nové střílečky Respawn z pohledu první osoby je Peter Hirschmann, ředitel hry v Respawn, který má dlouhou a úspěšnou historii s franšízou Star Wars. Třetím titulem je strategická hra Star Wars vyvinutá produkční spoluprací s nově vzniklým studiem Bit Reactor, v jejímž čele stojí veterán herního průmyslu Greg Foerstch. Respawn bude produkovat novou strategickou hru Star Wars, zatímco Bit Reactor povede vývoj titulu.
Zatímco Star Wars byly vždy oporou ve videoherním průmyslu, zdá se, jako bychom pro franšízu zahájili nový věk vzrušujících zážitků nové generace. Kromě titulů vedených Respawn se Star Wars Eclipse snaží vyprávět temnější příběh s působivou úrovní interaktivity, kterou je vývojář Quantic Dream známý. Kromě toho může být zážitek z otevřeného světa v čele s Ubisoftem vzrušující odpovědí, kterou fanoušci chtěli od doby, kdy byl ambiciózní projekt EA VIsceral v roce 2019 zrušen.

Autor
Kategorie Plánované vydání her