The Elder Scrolls Online: Legacy Of The Bretons odhalen, „High Isle“ odstartuje celoroční ságu

Vydáno

I když do The Elder Scrolls VI mohou být roky a roky, stále je v MMO od ZeniMax Online Studios spousta zábavy s Elder Scrolls.

The Elder Scrolls Online se od svého spuštění před lety dočkal několika rozšíření a bylo oznámeno další. ZeniMax Online s názvem Legacy of the Bretons říká, že jde o „rok dlouhou ságu“, která začne „High Isle“.

The Elder Scrolls Online: High Isle vychází 21. června na konzole PlayStation 5 a PlayStation 4. Pokud si High Isle předkoupíte nyní, získáte okamžitý přístup k základní hře a všem předchozím kapitolám ESO. Navíc získáte losího mounta Palefront, zvířátko Palefrost Elk Fawn na omezenou dobu a další předobjednávkové odměny při spuštění High Isle.

High Isle bylo vybráno jako místo pro další kapitolu. Jedná se o výrazný odklon od všeho, co se v ESO dělo za posledních několik let.

High Isle je ztělesněním rytířské bretaňské kultury – ostrov podobný letovisku známý svou noblesou, s tyčícími se útesy, nedotčenými plážemi a spoustou starověkých ruin, které je potřeba prozkoumat. Kromě jedinečných biomů a estetiky nebyl tento ostrovní řetězec nikdy prozkoumán v žádné hře Elder Scrolls, takže možnost přidat se k bohaté tradici Elder Scrolls a prozkoumat zcela nové místo je opravdu vzrušující.

Na High Isle hráči prozkoumají souostroví Systres, které zahrnuje samotný High Isle a Amenos. Lze očekávat erodovaný pískovec, vybělené stěny útesů, ohromující tyrkysové vodní akcenty a další.

Měli jsme také za úkol vytvořit bohatý, přerostlý biom pro vězeňskou zemi Amenos a s touto prací jsme přišli na to, jak přijít na záhadné místní druidy a jejich prastaré vazby na celé souostroví,“ říká umělecký ředitel ESO CJ Grebb v příspěvku na blogu. „Do této oblasti jsme šli se spoustou širokolisté flóry a soustředili jsme se na bujné kapradiny a přerostlý břečťan a mech, jak jen to bylo možné.“




Výsledkem je barevná a rozsáhlá zóna k prozkoumání, doplněná vlastní estetikou a výzvami a navíc silné a starobylé spojení s bretaňským lidem.

„S High Isle a Legacy of the Bretons se tým vrací ke kořenům vyprávění příběhů“.

Zaměříme se na prozkoumávání bretaňské kultury a vyprávění ukotvenějšího, politicky nabitého příběhu spíše než příběh typu ‚apokalypsa končící svět‘, který jsme dělali v posledních několika letech. Je to vzrušující příběh, který se velmi dobře hodí k Bretoncům – jsou feudální společností, kde je standardem šlechta a dvorská politika.

Autor
Kategorie Plánované vydání her