E3 2022 bude kvůli obavám z COVID-19 opět pouze online

Vydáno

Vypadá to, že E3 2022 půjde ve stopách loňské show, protože bude pouze digitální událostí. Přestože nadějí po roce 2021 byl návrat k osobnímu setkání v Los Angeles Convention Center (s tím, že mu drží palce i starosta města), probíhající pandemie tyto plány zhatila.

V prohlášení pro Venture Beat, zveřejněném níže, ESA potvrdila, že koronavirus zůstává hlavním problémem, takže hraje na jistotu ještě jeden rok:

„Vzhledem k přetrvávajícím zdravotním rizikům souvisejícím s COVID-19 a jeho potenciálnímu dopadu na bezpečnost vystavovatelů a účastníků se E3 v roce 2022 nebude konat osobně. Nicméně jsme nadšení z budoucnosti E3 a těšíme se, že brzy oznámíme další podrobnosti. .“

Jak všichni víme, pandemie je stále velmi aktuální, zvláště když se rozmáhá varianta Omicron. Toto není největší šok na světě, ale stále zklamáním pro fanoušky, vývojáře a média, kteří doufají, že se letos v červnu znovu osobně spojí. Od začátku pandemie byla E3 v roce 2020 přímo zrušena a v roce 2021 se událost rozvinula prostřednictvím řady živých přenosů a digitálních setkání konaných na webových stránkách ESA. Když nic jiného, ​​bude zajímavé sledovat, jak ESA iteruje loňský přístup.

Autor
Kategorie Téma