Obří dinosauři se potulují po Fortnite světě

Vydáno

Neustále se měnící svět Fortnite dnes obdržel významnou aktualizaci. Jak se počasí otepluje a blíží se jaro, zmrzlé části herní mapy odtávají. Jedna taková oblast se roztavila a odhalila návrat Titled Towers, oblíbeného místa plného věží, které bylo součástí první mapy Battle Royale Fortnite.

Velké tání také probudilo nový život v podobě obřích dinosaurů zvaných Klombos. Tato mírumilovná zvířata jsou velká zhruba jako autobus a potulují se po světě a hledají věci k jídlu, zejména Klomberry. Když něco zkonzumují, změní se jejich barva. S těmito bestiemi můžete komunikovat. Zkuste vyběhnout Klombosův ocas a uvidíte, co se stane, když dosáhnete dírky na jeho hlavě. Pokud vystřelíte Klombo, zaútočí na vás. Ta dírka je také zbraň. Zatím můžete na mapě najít dva Klombo – jeden na severozápad od Daily Bugle a další na západ od Titled Towers.

V několika zápasech, které jsem dnes ráno hrál, se Titled Towers ukázaly být oblíbenou destinací a zdálo se, že polovina hráčů se na něj snesla, aby viděla, co se změnilo. Možná se budete chtít vyzbrojit a zaštítit, než přistanete na tomto zábavném místě. Pokud sbíráte postavy, zjistíte, že dvě byly přidány do hry na slotech 21 a 22.

Významnější změny budou pravděpodobně na cestě k Fortnite za několik týdnů, protože odměny za bojové přihrávky The Foundation a Haven Masks se odemknou za 16 dní. Obchod se zbožím se také aktualizuje denně v 18 hodin. ČT. Bude zajímavé sledovat, zda Epic Games souvisí s nějakým skinem postav a předměty s návratem Titled Towers. Možná trenér Klombo? To zjistíme dnes později.

Autor
Kategorie Téma