S.T.A.L.K.E.R 2: Heart of Chernobyl se odkládá až na prosinec

Vydáno

Všemi očekávaná postapokalyptická akce Stalker 2: Heart of Chernobyl se odkládá z z 28. dubna až na 8. prosince. GSC Game World potřebují více času na dokončení, aby hra byla v co nejlepší kondici a naplnila očekávání.

Díváme se však na celou věc pozitivně a určitě si nepřejeme nedokončenou hru ve stylu Cyberpunku. Jedná se o největší projekt, který GSC Game World připravuje, není tak divu, že si ještě musíme chvilku počkat. Jestli se čekání vyplatí se dovíme tedy před Vánoci 2022.



„Projekt vyžaduje důkladné testování a ladění. Jsme přesvědčeni, že vývoj by měl trvat tak dlouho, jak je potřeba, zejména v případě takového projektu,“ oznámili tvůrci.

„Není to snadné rozhodnutí, ale děláme, co je v našich silách, abychom vám dodali hru, která dostojí svým očekáváním. S dalšími informacemi, aktualizacemi a ukázkami se ozveme, máme před sebou vzrušující a důležitý rok. Děkujeme vám za vaši trpělivost a pochopení.“

Aktuálně tedy platí, že Stalker 2 vyjde 8. prosince 2022 na PC a Xbox Series X/S a opatřen bude českými titulky. Dostupný bude i skrze Game Pass.

Autor
Kategorie Téma